Day 1 | Day 2

Day 1: Wednesday, January 11, 2017

12:00 PM - 9:15 PM


TimeSession
12:00 – 12:30 PM (30 min.)Shuttle from Hotel to HPE
12:30 – 12:45 PM (15 min.)Check In, Networking and Getting Settled
(Lunch will be provided)
12:45 – 1:10 PM (25 min.)

Janice Zdankus, HPE
Dr. Ann Gates, UTEP
Welcome and Opening Remarks
1:10 – 1:30 PM (20 min.)

Facilitated by:
Jennifer Carter, The Shinobi Group
Introductions
1:30 – 2:00 PM (30 min.)

Sarita Brown, Excelencia in Education
Keynote: A Call to Action
2:00 – 3:15 PM (75 min.)

Facilitated by:
Jennifer Carter, The Shinobi Group
Defining the Structure & Goals
3:15 – 3:30 PMBREAK
3:30 – 4:15 PM (45 min.)

Facilitated by:
Jennifer Carter, The Shinobi Group
Driving a Common Understanding
4:15 – 4:45 PM (30 min.)

Facilitated by:
Jennifer Carter & Jack Carter, The Shinobi Group
Planning, Part I
5:00-5:10 PMBREAK
5:10 – 6:15 PM(65 min.)

Facilitated by:
Jennifer Carter & Jack Carter, The Shinobi Group
Planning, Part II
6:15-7:00 PMHPE Tour
7:15-7:30 PMShuttle to Restaurant
7:30 – 9:00 PMDinner at Restaurant
9:00 – 9:15 PMShuttle to Hotel
Day 1 | Day 2

Day 2: Thursday, January 12, 2017

7:30 AM - 3:45 PM


TimeSession
7:30 – 8:00 AM (30 min.)Shuttle from Hotel to HPE
8:00 – 9:00 AM (60 min)

Speaker: TBD
Continental Breakfast and Keynote Presentation
9:00 – 9:15 AM (15 min.)BREAK
9:15 – 9:30 AM (15 min.)

Facilitated by:
Jennifer Carter & Jack Carter, The Shinobi Group
Action Planning, Part I
9:30 – 10:30 AM (60 min.)

Facilitated by:
Jennifer Carter & Jack Carter, The Shinobi Group
Action Planning, Part II
10:30 – 10:45 AMBREAK
10:45 AM – Noon (75 min.)

Facilitated by:
Jennifer Carter & Jack Carter, The Shinobi Group
Presentations from Working Groups
Noon – 1:00 PMLuncheon Keynote
1:00 – 1:15 PMBREAK
1:15 – 2:30 PM (75 min.)

Facilitated by:
Jennifer Carter & Jack Carter, The Shinobi Group
Establishing a Structure and Rhythm
2:30 – 3:00 PM Wrap-up & Closing Remarks
3:15 – 3:45 PMTransportation to Airport
Back to top