Day 1 | Day 2 | Day 3

Day 1: Monday, March 6, 2017

5:00 PM - 8:00 PM


TimeSession
5:00 – 5:30 PM (30 min.)Shuttle From Kellogg Conference Hotel to Microsoft Innovation & Policy Center
5:30 – 7:30 PM (2 hrs.)Microsoft Innovation & Policy Center Reception
7:30 – 8:00 PM (30 min.)Shuttle From Microsoft Innovation & Policy Center to Kellogg Conference Center Hotel
Day 1 | Day 2 | Day 3

Day 2: Tuesday, March 7, 2017

7:00 AM - 8:15 PM


TimeSession
7:00 – 8:00 AM (1 hr.)Registration
7:30 – 8:30 AM (1 hr.)Breakfast
8:30 – 8:45 AM (15 min.)Welcome Message by Marjorie Zatz, UC Merced and James Moore, III, NSF Program Director
8:45 – 9:00 AM (15 min.)Conference Overview, Ann Q. Gates, University of Texas at El Paso
9:00 – 9:30 AM (30 min.)Keynote
9:30 – 9:45 AM (15 min.)Break
9:45 – 10:45 AM (1 hr.)Collective Impact: Lessons Learned
10:45 – 11:45 AM (1 hr.)Discussion - Collective Impact: Lessons Learned
11:45 – 12:00 PM (15 min.)Break
12:00 – 1:00 PM (1 hr.)Luncheon
1:15 – 2:15 PM (1 hr.)K-12 Pipeline: From Community to Campus
2:15 – 2:30 PM (15 min.)Break
2:30 – 3:30 PM (1 hr.)2-4 Year Partnerships: Latino Student Success in STEM
3:30 – 3:45 PM (15 min.)Break
3:45 – 4:45 PM (1 hr.)Undergraduate Degrees: Increasing Latino Retention and Completion
4:45 – 5:00 PM (15 min.)Break
5:00 – 6:00 PM (45 min.)Discussion - K-12, 2-Year Institutions and Undergraduate Degrees
6:15 - 8:15 PM (2 hr.)Reception at Kellogg Conference Hotel
Day 1 | Day 2 | Day 3

Day 3: Wednesday, March 8, 2017

7:00 AM - 12:45 PM


TimeSession
7:00 – 8:00 AM (1 hr.)Breakfast
8:00 – 8:15 AM (15 min.)Welcome
8:15 – 9:15 AM (1 hr.)Graduate Degrees From Recruitment to Competition for Latinos in STEM
9:15 – 9:30 AM (15 min.)Break
9:30 – 10:30 AM (1 hr.)Industry Partnerships: Strategies for Finding a Diverse Workforce
10:30 AM – 10:45 PM (15 min.)Break
10:45 - 11:45 AM (1 hr.)Discussion - Graduate Degrees and Industry
11:45 – 12:45 PM (1 hr.)Luncheon & Wrap-Up